e-kaktus kosiarki elektryczne i spalinowe - silniki i noże do kosiarek
Koszyk
Koszyk: 0 szt. Suma: 0,00 zł
  Katalog » Polityka prywatności
Polityka prywatności

Polityka prywatności

Jakie dane o Tobie zbieramy?

Dane zbierane podczas rejestracji
Abyś mógł skorzystać z niektórych funkcji naszego systemu będziesz musiał sie zarejestrować. Podczas rejestracji zapytamy Cię o Twój adres email oraz hasło jakiego będziesz używał na naszej witrynie.

Dane zbierane podczas transakcji zakupu
Zanim będziemy mogli dokonać transakcji zakupu towaru w naszym sklepie zapytamy Ciebie o imię, nazwisko, adres zamieszkania, numer telefonu, oraz dane dotyczące formy płatności, np. typ karty kredytowej, numer karty kredytowej, datę ważności, numer CVV.

Dane zbierane automatycznie
Podczas Twojej wizyty na naszej stronie internetowej, automatycznie zbierane są dane dotyczące Twojej wizyty, np. Twój adres IP, nazwa domeny, typ przeglądarki, typ systemu operacyjnego, itp.

Dane zbierane, gdy kontaktujesz się z nami
Gdy kontaktujesz się z nami za pomocą strony internetowej, telefonu, poczty email, itp. przekazujesz nam swoje dane osobowe, np. imię, nazwisko, adres email, itp.

W jaki sposób wykorzystujemy Twoje dane?

W żadnym wypadku nie będziemy sprzedawali danych zebranych o Tobie podmiotom trzecim.

Dane zbierane podczas rejestracji będą wykorzystane wyłącznie do umożliwienia Tobie zalogowania się do naszego systemu.

Dane zbierane podczas transakcji zakupu będą wykorzystane w celu realizacji transakcji, w tym pobrania od Ciebie pieniędzy oraz wysłania Tobie zamówionego towaru. Twoje dane mogą w tym celu być przekazane firmie obsługującej transakcje płatnicze w celu obciążęnia Twojej karty kredytowej. Firma ta nie będzie wykorzystywać tych danych w żadnym innym celu. Podanie tych danych jest obowiązkowe jeżeli chcesz dokonać zakupu.

Jeżeli zapisałeś się na nasz Newsletter, lub w inny sposób wyraziłeś zgodę na jego otrzymywanie, wykorzystamy Twoje dane w celu wysłania Ci naszego Newslettera. Zostaniesz zapytany czy chcesz otrzymywać Newsletter podczas rejestracji.

Dane zbierane automatycznie mogą być użyte do analizy zachowań użytkowników na naszej stronie internetowej, zbierania danych demograficznych o naszych użytkownikach, lub do personalizacji zawartości naszych stron internetowych. Dane te są zbierane automatycznie o każdym użytkowniku.

Dane zbierane w trakcie korespondencji pomiędzy Tobą, a naszym serwisem będą wykorzystane wyłącznie w celu odpowiedzi na Twoje zapytanie.

W przypadku kontroli Generalnego Inspektoratu Ochrony Danych Osobowych, Twoje dane mogą zostać udostępnione pracownikom Inspektoratu zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych.

W przypadku naruszenia Regulaminu naszego serwisu, naruszenia prawa, lub gdy będą wymagały tego przepisy prawa, możemy udostępnić Twoje dane organom wymiaru sprawiedliwości.

W jaki sposób będziemy się z Tobą kontaktować?

Jeżeli dokonałeś transakcji zakupu towaru, możesz otrzymać od nas emaile dotyczące Twojej transakcji. Możemy również kontaktować się z Tobą telefonicznie, jeżeli będziemy mieli ważne informacje dotyczące Twojej transakcji.

Jeżeli zapisałeś się na nasz Newsletter, lub w inny sposób wyraziłeś zgodę na jego otrzymywanie, będziesz od nas otrzymywać drogą emailową nasz Newsletter.

W jaki sposób możesz poinformować nas o zmianie danych?

Po zalogowaniu się do systemu i wybraniu sekcji Dane, możesz wprowadzić zmiany lub usunąć swoje dane osobowe zbierane podczas rejestracji i używane do zalogowania się do systemu i wysyłki Newslettera. Danych użytych do transakcji zakupu nie można zmienić, ani usunąć, gdyż są one częscią rachunku lub faktury. Danych zbieranych automatycznie nie da się zmienić lub usunąć.

Wykorzystanie ciasteczek ("cookies")

Nasza strona internetowa może wykorzystywać ciasteczka, które służą identyfikacji Twojej przeglądarki podczas korzystania z naszej strony, abyśmy wiedzieli jaką stronę Ci wyświetlić. Ciasteczka nie zawierają żadnych danych osobowych.

W jaki sposób zabezpieczamy Twoje dane osobowe?

Nasze bazy danych zabezpieczone są przed wglądem osób trzecich.

Zmiany naszej polityki prywatności.

Zastrzegamy sobie prawo zmiany powyższej polityki prywatności poprzez opublikowanie nowej polityki prywatności na tej stronie.

Kontakt

Firma zbierająca dane: Firma Handlowo Usługowa „KAKTUS” , ul. Browarna 1 67-200 Głogów, Polska.

W razie dodatkowych pytań dotyczących ochrony prywatności, prosimy o kontakt korzystając z formularza kontaktowego na stronie kontaktowej lub telefonicznie pod numerem 76 744 27 74.

Powrót
Koszyk
... jest pusty
Logowanie
Kontakt
Tel
(76) 744 27 74 - pn-pt 10-13 14-16
Godziny działania sklepu
pn - pt : 10-17
Nowości
Zobacz wszystkie
Nowości
Wyszukiwane frazy
10D902 10T702 29 534 tr 644 825 938 465617x51a adapter adapter noża adapter noża BS agrest agroma Aksamitka akumulator al-ko alko alpin alpina alpinar areator asgatec atut baron bc 32 bc32 bc 43 BC 305 biopon bolens bratek briggs BRIGGS STRATTON budget bęben sprzęgła cal 534 tr castel castelgarden Castel garden cebula cewka cmi craftsman cynia czosnek DAYE dolmar dolomit doniczka dy164 dynia dzwonek efco einhell elite EMAK exhibition f2020 fasola fevill Filtr filtr paliwa filtr powietrza filtr powietrza nac Filtr Stiga Fleurelle flora florovit garden gardena gaznik gaźnik gażnik ggp GGP SV150 grabie grizzly gutbrod gx 160 GŁOWICA głowica alko głowica żyłkowa hako homelite honda honda g 100 hortmasz humus hunter husqvarna igołomska kabit kaktus kaktusy kalafior kapusta KARATE kawasaki klin klin tecumseh kolektor kora korbowód korek korek paliwa kosiarki MTD kosy spalinowe kosz kosz do kosiarki koła pasowe koło Koło magnesowe koło pasowe kwiaty kynast kółko lameta lampki lampki led lewkonia linka linka gazu LINKA HAMULCA linka napędu listwa tnąca lobelia marchew mcculloch mikro MOCOWANIE NOŻA mtd mtd 46 e murray nac nac s 460 nakrętka naped naped do kosiarki napęd napęd kosiarki nasiona nasiona dyni nasiona kwiatów NG 464 NG 504 TR niebieski noz 76 noz mtd noże nóż nóż do kosiarki obudowa obudowa kosiarki ogórek olej oleju ole mac oleo-mac oleomac oleo mac os 255 osłona papryka partner pasek pasek klinowy pasek mtd pelargonia petunia piasta piasta noża piasta noża kosiarki pierścienie podkasz podkaszarki polan pomidor pomidor malinowy primer prisma prisma 37 przekładnia quantum robin rozrusznik rozrusznika rudbekia ryobi S510V SABO sałata sb 26 sekator siewnik silnik silnik briggs stratton 550 silnik do kosiarki silnik elektryczny silnik elektryczny do kosiarki SILNIK PRISMA 37 silnik tecumseh snapper solo solo 639 sople sprężyna stiga stihl stojak Stratton sv 150 sv150 szałwia szpula talon tecumseh tecumseh TECUMSEH PRISMA 37 tecumseh silnik tlok toro tunel tłok tłumik USZCZELKa variolux VERTS LOISIRS victus viking wał wał korbowy wentylator wolf wolf garten worek YARD MAN yard pro yt5151 ZAGRABIACZ zbiornik zbiornik paliwa zębatka łańcuch łożyska łożysko śilnik śruba świeca żyłka
czesci-ogrodnicze.pl
16 grudnia 2018
23858198 wywołań od 20 kwietnia 2010
Copyright © 2012 oscGold